Despre noi

Plăcerea de a sta confortabil


Despre noi

Canapelini producător de mobilier tapițat, vine pentru a satisface cerințele clienților de orice nivel. A apela la Canapelini – însemnă a-ți îndeplini dorința! Abordarea individuală a fiecărui client!

Numai materiale ecologice! Calitatea garantată este confirmată prin experiență – mai mult de 10 ani de prezență pe piața RM. Mobilier pentru HoReCa (Hoteluri, Restaurante, Cafenele) este un segment permanent actualizat de Canapelini.

Modele pentru casa, birou, instituții sunt de asemenea, destul de variate prin dormitoare, canapele, fotolii, taburet, elemente moi etc. Mobilierul tapițat în serie sau adaptat caracteristicilor arhitecturale ale încăperii, cerințelor și gusturilor clienților. O gamă largă de proiecte de design – de la democratice, la rafinate, la clasice.

Varietatea de piele artificială și țesături de cea mai înaltă calitate este pusă la dispoziția clientului. Canapelini prevede, de asemenea, livrare gratuita de mobilier, o garanție pentru produsele lor, oferă serviciu de post garanție.

Canapelini SRL reprezintă și distribuitor a pielii sintetice ungare pentru clienții interesați de calitate înalta demonstrată în timp (10 ani pe piața Moldovei).


Produs adăugat cu succes la coşul de cumpărături
Cantitatea
Total:
Există 0 elemente în coșul tău Există 1 element în coş.
Total produse
Total transport:  Urmeaza a se stabili
Total:
Continuaţi cumpărăturile Plasează comanda